Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Estelle Gullit in tijdschrift Miljonair

Vorig jaar heb ik, nav. de film Confessions of a Shopaholic, een enquete gehouden (samen met RMI) wie de bekendste Nederlandse Shopaholic was. En de ondervraagden vonden dat Estelle Gullit met deze eer mocht gaan strijken

estelle gullit

Ik heb nooit een reactie op deze enquete gekregen van Estelle, maar tot mijn grote verbazing werd shoppen.blogo.nl gequote in het tijdschrift Miljonair. Deze maand staat er uitgebreid interview met Estelle in de Miljonair en de vraag die werd gesteld was: ‘Volgens shoppen.blogo.nl ben jij de ubershopaholic van Nederland’. Antwoord Estelle: ‘Ze hebben me in een jaar tijd drie keer in de P.C. hoofstraat gespot en meteen krijg je een stempel.

Ik voel me gewoon vereerd dat een tijdschrift als Miljonair ook regelmatig op shoppen.blogo.nl kijkt om haar informatie bij elkaar te krijgen. (Dus me toch maar eens uitnodigen voor de Miljonairsfair dit jaar, zou ik zo zeggen 😉


Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?