You are here: Home » Fashion » Estelle Gullit in tijdschrift Miljonair

Estelle Gullit in tijdschrift Miljonair

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik, nav. de film Confessions of a Shopaholic, een enquete gehouden (samen met RMI) wie de bekendste Nederlandse Shopaholic was. En de ondervraagden vonden dat Estelle Gullit met deze eer mocht gaan strijken

estelle gullit

Ik heb nooit een reactie op deze enquete gekregen van Estelle, maar tot mijn grote verbazing werd shoppen.blogo.nl gequote in het tijdschrift Miljonair. Deze maand staat er uitgebreid interview met Estelle in de Miljonair en de vraag die werd gesteld was: ‘Volgens shoppen.blogo.nl ben jij de ubershopaholic van Nederland’. Antwoord Estelle: ‘Ze hebben me in een jaar tijd drie keer in de P.C. hoofstraat gespot en meteen krijg je een stempel.

Ik voel me gewoon vereerd dat een tijdschrift als Miljonair ook regelmatig op shoppen.blogo.nl kijkt om haar informatie bij elkaar te krijgen. (Dus me toch maar eens uitnodigen voor de Miljonairsfair dit jaar, zou ik zo zeggen 😉


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com