Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

Locker’s Paris

Onderstaand artikel is geschreven door Alexandra, een van mijn gastblogsters.

locker's paris

Ik kan hier wel om lachen…schattige broches en kettingen gemaakt van allerlei spulletjes die de dame in kwestie verzameld op brocante marktjes in Parijs. Natuurlijk staan de Parijzenaren bekend om hun “naughty thoughts” en is Paris the city of love, de maakster van de Locker’s Paris sieraden komt uit Zwitserland maar je kan zien dat ze zich enorm goed heeft aangepast. Er zijn ook wel modellen die ” not done” zijn maar het is zo miniscuul gedaan dat het bijna niet opvalt en de sieraden zijn zo mooi en delicaat dat je zo’n ridicule  tekst echt niet verwacht. Hooguit je partner mag weten wat jij al niet over hebt voor een paar exclusieve muiltjes…

Ondanks dat de sieraden niet seizoensgebonden zijn  word er toch flink opgeruimd en gaat de boel voor fikse kortingen de deur uit. Zelf  ben ik weg van het hartje waar je twee soorten teksten in kan doen..of natuurlijk gewoon een schattig miniatuur fotootje. In elk geval is rondshoppen op de site al erg vermakelijk!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?