You are here: Home » Fashion » Locker’s Paris

Locker’s Paris

geschreven door Constance

Onderstaand artikel is geschreven door Alexandra, een van mijn gastblogsters.

locker's paris

Ik kan hier wel om lachen…schattige broches en kettingen gemaakt van allerlei spulletjes die de dame in kwestie verzameld op brocante marktjes in Parijs. Natuurlijk staan de Parijzenaren bekend om hun “naughty thoughts” en is Paris the city of love, de maakster van de Locker’s Paris sieraden komt uit Zwitserland maar je kan zien dat ze zich enorm goed heeft aangepast. Er zijn ook wel modellen die ” not done” zijn maar het is zo miniscuul gedaan dat het bijna niet opvalt en de sieraden zijn zo mooi en delicaat dat je zo’n ridicule  tekst echt niet verwacht. Hooguit je partner mag weten wat jij al niet over hebt voor een paar exclusieve muiltjes…

Ondanks dat de sieraden niet seizoensgebonden zijn  word er toch flink opgeruimd en gaat de boel voor fikse kortingen de deur uit. Zelf  ben ik weg van het hartje waar je twee soorten teksten in kan doen..of natuurlijk gewoon een schattig miniatuur fotootje. In elk geval is rondshoppen op de site al erg vermakelijk!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com