Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • Valentijnsdag bij HEMA Valentijnsdag bij HEMA
  • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • Philips wenst je Happy Valentine Philips wenst je Happy Valentine
shoppen

Het College Hotel werkt samen met Marlies Dekkers

Speciaal voor Valentijnsdag (en de rest van de Februari maand) heeft het College Hotel een arrangement samengesteld met Marlies Dekkers.

marlies dekkers

Vanaf maandag 1 t/m zondag 28 februari kan je genieten van een Marlies Dekkers lunch. Het menu bestaat uit College Canapé’s, de Chefs Special hoofdgerecht & dessert met Bailey’s + huisgemaakte pastries. En na de lunch ontvang je een Marlies Dekkers Goodiebag met oa. een kortingsbon (incl. 1 glas Prosecco en een professioneel lingerieadvies) bij een van de Marlies Dekkers shops. Op zondag 14 februari kan je kiezen uit een brunch of een lunch.  De brunch begint om 10.30tot 12.30 uur en lunch vanaf 13.00 uur.De lunch wordt geserveerd vanaf 13:00 uur. De dames krijgen dan een roos en wordt er roze Moet & Chandon champagne geschonken.

In februari kan je ook een speciake Marlies Dekkers hotelovernachting reserveren. Dit arrangement bestaat uit 1 overnachting voor 2 personen in een romantische kamer incl. een welkomsdrankje, een voucher van Marlies Dekkers, een VIP behandeling in een van de Marlies Dekkers winkels, Marlies Dekkers bonbons, een ontbijtbuffet en je kunt gebruik maken van 2 fietsen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?