Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
ladygadgets

Gadget test: Dremel Driver

Ik heb het ong. 2 weken geleden al aangekondigd; ik heb 2 Dremel apparaten thuis gekregen voor een uitgebreide test. In het pakketje zat de Dremel Driver en de Dremel 300 Multitool.

dremel driver

De Dremel Driver is een elektrische (oplaadbare) schroevendraaier met een variabele snelheid. In de doos zit de schroevendraaier, het oplaadapparaat, 8 zeskantsbitjes en de bithouder. De Dremel Driver is absoluut niet zwaar en ligt lekker in de hand. Je kunt ‘m rechts- en linksdraaiend gebruiken en door de motorrem heb je minder kans op dolgedraaide schroeven. Verder is de bithouder magnetisch, dus vallen je bitjes er niet uit. Nu heb ik zelf een ander merk elektrische schroevendraaier in huis en ik merk wel degelijk verschil. De Dremel werkt net even wat nauwkeuriger, ligt beter in de hand en werkt daardoor prettiger.

Maar de Dremel Driver is ook een stuk duurder dan mijn huidige exemplaar, dus dat is een (klein) nadeel. Mocht je een schroevendraaier overwegen dan is de Dremel Driver een hele goede keus. (Morgen lees je het testrapport van de Dremel 300 Multitool.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?