You are here: Home » Gadget test » Gadget test: Dremel Driver

Gadget test: Dremel Driver

geschreven door Constance

Ik heb het ong. 2 weken geleden al aangekondigd; ik heb 2 Dremel apparaten thuis gekregen voor een uitgebreide test. In het pakketje zat de Dremel Driver en de Dremel 300 Multitool.

dremel driver

De Dremel Driver is een elektrische (oplaadbare) schroevendraaier met een variabele snelheid. In de doos zit de schroevendraaier, het oplaadapparaat, 8 zeskantsbitjes en de bithouder. De Dremel Driver is absoluut niet zwaar en ligt lekker in de hand. Je kunt ‘m rechts- en linksdraaiend gebruiken en door de motorrem heb je minder kans op dolgedraaide schroeven. Verder is de bithouder magnetisch, dus vallen je bitjes er niet uit. Nu heb ik zelf een ander merk elektrische schroevendraaier in huis en ik merk wel degelijk verschil. De Dremel werkt net even wat nauwkeuriger, ligt beter in de hand en werkt daardoor prettiger.

Maar de Dremel Driver is ook een stuk duurder dan mijn huidige exemplaar, dus dat is een (klein) nadeel. Mocht je een schroevendraaier overwegen dan is de Dremel Driver een hele goede keus. (Morgen lees je het testrapport van de Dremel 300 Multitool.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com