You are here: Home » Gadgets » Wasbollen van Ecoballs

Wasbollen van Ecoballs

geschreven door Constance

Wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu en dat ook nog eens op een hele makkelijke manier?

ecoballs

Als je kiest voor Ecoballs, hoef je niet meer te slepen met waspoeder of wasmiddel en de Ecoballs gaan 150 wasbeurten mee. Tevens zijn zij een milieuvriendelijk en perfect voor iedereen met een gevoelige huid. De formule dringt door tot diep in de vezels en je krijgt een schone was zonder dat de kleuren worden aangetast of je kleding beschadigt. En je wast goedkoper want de Ecoballs gaan langer mee en het wasmiddel is biologisch met natuurlijke mineralen en je hebt ook geen wasverzachter meer nodig. In de verpakking zitten 2 wasballen, 2 navullingen en een (eco)vlekkenreiniger.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com