Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Gadget test: Dremel 300 Multitool

Als 2e Dremel testartikel heb ik de Dremel 300 Multitool toegestuurd gekregen.

dremel 300En dat was toch wel een beetje een teleurstelling. Ik had verwacht niet alleen het basisapparaat te krijgen, maar ook allerlei verschillende soorten hulpstukken, zo’n grote doos vol. Helaas kwam ik niet verder dan 5 verschillende snijschijven en een opzetstuk. In 1e instantie dacht ik dat met deze schijven eelt kon verwijderen 😉 maar dat bleek niet de bedoeling 😉

Dus ben ik eens gaan kijken wat ik voor vrouwenklussen ik kon doen met deze snijschijven, met hulp van de website. Ik zag allerlei dingen die ik met de Dremel 300 Multitool zou kunnen maken (zoals een kaarsenhouder, een vogelhuisje van een pompoen of kaarsen graveren) maar ik had hier niet de juiste accessoires voor.

Nog maar eens verder gaan speuren op de Dremelwebsite en ik heb iets gevonden dat ik met de snijschijven kan doen: het doorslijpen van een afvoerpijp. Nu doe ik dit niet dagelijks en daardoor moet ik  jullie het testrapport van de Dremel 300 Multitool schuldig blijven want ik heb deze nu niet kunnen testen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?