You are here: Home » Fashion » Unwrap me door Hunkemoller

Unwrap me door Hunkemoller

geschreven door Constance

Vandaag kreeg ik een berichtje in mijn mailbox om de ‘Unwrap me’ actie van Hunkemoller te promoten.

hunkemoller

Zoals mijn vaste lezeressen weten ben ik niet meer ‘on speaking terms’ met Hunkemoller na het incassoverhaal. (Wil je weten wat precies gebeurt is, dan kan je dit nalezen.) Dus je begrijpt dat ik helemaal niet zit te wachten op wat voor actie van Hunkemoller dan ook.

Maar toch heb ik besloten om het ‘Unwrap me’ evenement te gaan volgen, dus de aankomende dagen wordt er elke dag een tipje van de sluier opgelicht. En ik hoop dat Hunkemoller niet haar klanten gaat unwrappen, ofwel uitkleden 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com