You are here: Home » Fashion » Lord Winston: handgemaakte herenschoenen

Lord Winston: handgemaakte herenschoenen

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig opmerkingen van mijn mannelijke lezers dat ik te weinig schrijf over specifieke herenproducten, dus daarom heren: bij deze!

lord winston

Lord Winston is een online schoenenwinkel (speciaal alleen voor heren) en koppelen stij, klasse en comfort aan service en shoecard. De basis is de meest populaire zakelijke schoen en daaruit zijn 3 modellen ontstaan.

Je bestelt het model van je keuze online en de schoenen worden geleverd (binnen 2 werkdagen gratis thuis of op je werk) in een luxe schoenendoos. In deze doos zit alles voor goed onderhoud van je schoenen. Want er zit in de doos? Je bestelde schoenen, een paar houten schoenspanners, een schoenreistas, een bamboe schoenlepel, 1 paar extra veters, een crepeborstel voor ophalen van de kleur en het verwijderen van vlekken en een onderhoudsspray. (Dit pakket heeft een waarde van ong. euro 50,-.)

De 1e collectie bestaat uit 3 modellen (lage veterschoen, lage gespschoen en een halfhoge veterbootie) van bruin suede, met een kalfsleren binnenvoering en een doorgenaaide (superflexibele) leren zool. Binnenkort komen deze modellen ook in zwart leer uit. De schoenen zijn te koop vanaf maat 39 tm maat 48.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com