You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Spiegel en digitale fotolijst van Parrot

Spiegel en digitale fotolijst van Parrot

geschreven door Constance

Parrot, oa. bekend van de draadloze apparatuur voor mobiele telefoons, heeft iets geheel nieuws bedacht: de Grande Specchio en deze digitale fotolijst is ontworpen door Martin Szekely.

specchio

Het lijstje heeft een 10.4 inch groot LCD scherm en dmv. een trackball een aantal knopjes navigeer je door het menu en kan je je foto’s selecteren. De foto’s worden automatisch rechtgezet en de eco-sensor schakelt het scherm uit zodra het donker is. De Grande Specchio heeft het Google Android systeem voor de WiFi internetverbinding.

En Parrot heeft 2 speciale programma’s ontwikkeld: People, zodat je een diavoorstelling krijgt van willekeurige portretfoto’s (mannen, vrouwen en kinderen) op internet en Holidays. Met Holidays kies je een plek op Google maps en dan gaat het programma vanzelf naar het dichtsbijzijnde strand  en vliegt erover heen. Dan worden de bijpassende foto’s van internet gehaald, zoals zonsondergangen, rotsen, visserdorpjes etc.

Natuurlijk kan je ook gebruiken van je eigen USB sticks en SD geheugenkaarten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com