You are here: Home » Groen wonen » Slimme tips voor de Feestdagen!

Slimme tips voor de Feestdagen!

geschreven door Constance

December is een echte feestmaand en staat bol van sfeervolle momenten met vrienden en familie. Een periode waarin we extra aandacht besteden aan het gezellig maken van ons interieur. We willen met mooie accessoires op tafel komen, en wat nog leuker is, alle producten die hier voor je geselecteerd zijn zijn voor meedere doeleinden te gebruiken. Ze zijn tijdens de Feestdagen te gebruiken, maar ook voor daarna. Kijk dat scheelt kastruimte en is goed voor de portemonnee!

Wijnkoeler

wijnkoeler

Als je ooit een bezoek hebt gebracht aan een haven, zal de vorm van deze wijnkoeler je bekend voorkomen. Ontwerper Chris Slutter liet zich inspireren door de vorm van de bolder. Zijn Bolder is te gebruiken als vaas. De met ijs gevulde Bolder, om champagne te koelen, is een knipoog naar de traditie van het dopen van een nieuw schip. Voor meer informatie over Chris Slutter of de Bolder kijk je op www.functionals.eu

Glaasje op laat je rijden!

 Essence glas

Iittala introduceert voor de feestdagen een nieuw veelzijdig glas, dat geschikt is voor aperitief, cocktail of dessert. Het glas maakt onderdeel uit van de populaire Essence serie die door Alfredo Häberli in 2001 is ontworpen. Deze serie is al een klassieker, maar er is altijd ruimte voor nieuwe fans. Voor meer informatie over verkoopadressen kijk je op www.iittala.com

Kerst kleurt rood

kerstservies 2009

De servieskleuren voor kerst 2009 zijn krachtig warm rood en stijlvol paars. Deze kleuren dagen uit tot het maken van een warme en sfeervolle tafelsetting. De tafelservies serie Taika van Iittala komt wederom in een speciale rode kersteditie uit. Uitstekend te combineren met de bestaande Iittala items. Schalen, schotels, borden, bekers, espresso of cappuccino kop. Als cadeau voor jezelf of iemand anders. Voor meer informatie over verkoopadressen kijk je op www.iittala.com

Met aandacht voor het milieu

Bios van Coza

Biologische groenten, ecologische kleding, natuurlijke potloden, noem maar op. Sinds kort kunnen we het milieuvriendelijke Coza met de lijn Bios daar aan toevoegen. Producten die voor 40% afkomstig zijn van milieuvriendelijk en gecertificeerd hout.  Duur? Nee hoor. Ook al is er tijdens de productie aan de wereld gedacht, Coza is betaalbaar. Voor meer informatie kijk je op www.cpu-europe.com of bel T 0416-319654.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com