You are here: Home » Fashion » Maidenform

Maidenform

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag ben ik naar de Margriet Winterfair geweest en daar was ook een stand van Maidenform. En de nadruk lag op corrigerend ondergoed! Nu denk ik (en jullie waarschijnlijk ook) gelijk aan vleeskleurig, oncomfortabel en lelijk knellend ondergoed bij het woord ‘corrigerend’, maar ik werd snel uit deze droom (of is het nachtmerrie?) geholpen.

maidenform

Op de fair kon je je bhmaat laten opmeten (7 op de 10 vrouwen draagt nl. de verkeerde bhmaat) en tevens was er een uitgebreide modeshow van allerlei Maidenform ‘hulpmiddelen’. Wisten jullie dat er tegenwoordig zelfs hemdjes en tshirts (Control it) zijn die je buikje kunnen corrigeren of dat er ook speciale ‘shapers’ (Wear your own bra) zijn waar je gewoon je eigen bh onder draagt? En dat zelfs Madonna corrigerend ondergoed van Maidenform draagt? Zij gaat voor de Luleh serie.

Ook ik ben onder handen genomen door de dames van Maidenform. Op de catwalk heeft Tom Sebastian mij gevraagd wat mijn probleemzones zijnl; en natuurlijk is dat het buikje en aangezien ik verder ‘gezegend’ ben met Hollande heupen en billen wilde ik wel eens weten of het voor mij ook zou werken. Ik heb een Minimizer bh aangekregen, daarover heen een Control it hemdje en tenslotte nog een Flexees broekje en ik moest gelijk mijn riem 1 gaatje strakker doen! En ik heb de hele dag alles aangehouden (ik had ’s avonds nog het feestje bij Cosmic Cowboys) en de hele set bleef prima zitten en knelde absoluut niet.

En natuurlijk is al het ondergoed nog steeds in huidskleur te koop, maar gelukkig ook in wit, zwart en poederroze.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=csEwrws0_5s[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QD3mFcv3YK0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

0 reactie

iPad hoesjes – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl | Web Mirror 17 juli 2010 - 20:50

[…] See the original post here: iPad hoesjes – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl […]

Reageer
iPad hoesjes – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl | Web Mirror 17 juli 2010 - 20:50

[…] See the original post here: iPad hoesjes – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl […]

Reageer
iPad hoesjes – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl | iPad Pagina 17 juli 2010 - 21:18

[…] hier meer Google Blog Search « iPad 3.2.1 software update nu beschikbaar | iPad blog MobileMac.nl 10 tips om Conserve […]

Reageer
iPad hoesjes – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl | iPad Pagina 17 juli 2010 - 21:18

[…] hier meer Google Blog Search « iPad 3.2.1 software update nu beschikbaar | iPad blog MobileMac.nl 10 tips om Conserve […]

Reageer
Constance 31 juli 2010 - 16:15

Mijn artikel over de Sena cases heeft er toegeleid dat er een ware ‘run’ op is gekomen. En je moet rekening houden met een paar weken levertijd.
Mijn eigen hoesje heb ik half juli besteld en hij komt nu half augustus.

Reageer
Constance 31 juli 2010 - 16:15

Mijn artikel over de Sena cases heeft er toegeleid dat er een ware ‘run’ op is gekomen. En je moet rekening houden met een paar weken levertijd.
Mijn eigen hoesje heb ik half juli besteld en hij komt nu half augustus.

Reageer
iCrazy 11 november 2010 - 19:20

Zelf heb ik de Sena Folio Black, echt een topper voor de iPad > http://www.ifoniq.nl/sena-folio-black-voor-ipad. Erg tevreden mee!

Reageer
iCrazy 11 november 2010 - 19:20

Zelf heb ik de Sena Folio Black, echt een topper voor de iPad > http://www.ifoniq.nl/sena-folio-black-voor-ipad. Erg tevreden mee!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com