You are here: Home » Shoppen » Win tickets naar shoppingcity Londen

Win tickets naar shoppingcity Londen

geschreven door Constance

Zoals jullie weten (of misschien ook wel niet) ben ik naast de schrijfster van shoppen.blogo.nl ook nog werkzaam als KLM stewardess en ik kwam onderstaand berichtje tegen en vond het wel een ludieke actie.

Morgen geven Schiphol en KLM 30 gratis tickets weg, naar Londen om lekker te gaan kerstshoppen, onder leiding van stylist Maik de Boer. Een Londense dubbeldekker brengt je van shop naar shop. Je rijdt oa. langs Harrod’s, de Gap, Old Navy etc.

carolsingers

Wat moet je doen om deze shoppingtrip te winnen? Kom morgen samen met je vriend(in) verkleed als modieus kerstkoppel op Schiphol, naar de speciale Kerstwalk in vertrekhal 1. Je moet uiterlijk om 7.30 uur ’s ochtends aanwezig en vol = vol. Daarna lopen de kerstkoppels over de catwalk en de hipste koppels worden door de jury uitgekozen om direct naar Londen te vertrekken om gaan shoppen. De jury wil natuurlijk alleen op pad met de meest fashionable geklede koppels, rood is natuurlijk de kerstkleur, net als witte accenten. Dus neem een rood kerstpak en maak er iets bijzonders van. Maik de Boer is dol accessoires dus beter overdressed dan underdressed 😉

Als je een van de winnaars bent vertrek je morgen gelijk naar Londen: de vlucht, het fashionadvies van Maik en de shoppingtour zijn inclusief. (Je eigen aankopen moet je wel zelf betalen.) En mag je niet naar Londen dan krijg je in ieder geval een goed gevulde goodiebag!
Maar vergeet niet je paspoort (want zonder paspoort kan je niet mee), je pinpas of creditcard.

De inschrijving start tussen 07.30 uur & 08.00 uur in Vertrekhal 1. Om 08.00 uur begint de Kerst catwalk en om 08.30 uur is de show afgelopen. Om 10.30 uur vertrekt je vliegtuig en rond 22.00 uur ben je weer terug op Schiphol.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com