You are here: Home » Accessoires » Gadget test: Sony eBook

Gadget test: Sony eBook

geschreven door Constance

Gisteren is mijn Sony eBook testexemplaar opgehaald en ik vind het jammer, want het went erg snel, lezen op een eBook.

Sony-Reader-Pocket-Edition-

Zoals ik al eerder schreef heb ik het basic exemplaar van de Sony eBook mogen testen. Uiteindelijk is het me toch gelukt om het Bol.com boek te downloaden en dit boek heb ik afgelopen week bij het zwembad van ons hotel in Nairobi uitgelezen. Zelfs in de felle zon kan je makkelijk de letters lezen, en als je het lettertype te klein vindt, kan dit vergroot worden (scheelt een leesbril). Het ‘omslaan’ van de bladzijden gaat heel makkelijk. En als je de eBook uitzet onthoudt ie waar je gebleven bent en als je ‘m daarna aanzet kan je gelijk weer verder lezen.

Ik heb 1 ‘minpuntje’  gevonden: nl. het leren hoesje waar je de Sony eBook Pocket Edition in kan meenemen, want dat is vreselijk saai. Bij de eBook zit standaard een neopreemhoesje en dat is mooier dan de leren omslag. Dus Sony een tipje: zet wat designers aan het werk. hoesje sony ebook

Ik zit zelf nu met smart op mijn bestelde Nook te wachten, die ik besteld heb in de States.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com