You are here: Home » Gadgets » Succes agenda van Swarovski

Succes agenda van Swarovski

geschreven door Constance

Er zijn 3 ontwerpers (Floris van Bommel, Swarovski en Fred de la Bretoniere) met de Succes agenda aan de haal gegaan maar voor mij springt de Swarovski lijn er helemaal uit!

succes swarovski

De Designers-collectie wordt ieder jaar door andere binnen- en buitenlandse ontwerpers bedacht. Floris van Bommel komt met een combinatie van nijlbuffelleer en kalfsnappa en heeft de voorkant van de agenda het uiterlijk van een gaatjesschoen gegeven en Fred de la Bretoniere heeft een zgn. Vintage lijn en de Classic serie, met agenda’s, tassen en schrijfmappen.

De Svarowski agenda is gemaakt van kalfsnappa en is ingelegd met tientallen Swarovski kristallen in een kruispatroon. Agenda Amore heeft een groot (roze of zwart) kristallen hart op de voorkant en de Midnight Blue serie (Stars, Sky, Moon) is gemaakt van geitenleer en de sluiting is van Swarovski kristal.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com