You are here: Home » Gadget nieuws » Lg Wasmachine met stoomwas functie

Lg Wasmachine met stoomwas functie

geschreven door Constance

Vorige week is mijn wasmachine kapot gegaan en toen begon de zoektocht (op internet) naar een nieuwe. Deze komt morgen (jippie, want ik zit echt met een berg vuil goed) en ik heb gekozen voor een wasmachine die kan stoomwassen.

lg wasmachine

Nu vraag je je waarschijnlijk af, stoomwassen? Wat is dat? Dat had ik in 1e instantie ook, totdat ik de beschrijving las. Stoomwassen houdt in dat je met je wasmachine je kleding kunt stomen. Dit kan bijv. als je een kostuum of jurkje hebt dat nogal stinkt (bijv. na een rokerig feestje) maar ik heb ‘m voornamelijk gekocht omdat je overhemden en blouses minder hoeft te strijken als je dmv. het stoomwasprogramma wast. Door de stoom worden vuil en vlekken sneller verwijdert en dat scheelt slijtage van je kleding. Nu is het niet zo dat ik helemaal niet meer hoef te strijken maar het scheelt wel En het scheelt niet alleen tijd, maar ook energie verbruik, dus geld.

Verder heeft mijn LG Stoomwasmachine nog allerlei andere leuke snufjes, zoals Fuzzy Intelligentie, koolborstelloze motor en hij weegt automatisch het aantal kilo’s was dat in de machine zit en past daar het programma op aan.

Natuurlijk lezen jullie binnenkort mijn ervaringen met stoomwassen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com