You are here: Home » Shoppen » Child Labour Free Store

Child Labour Free Store

geschreven door Constance

In het kader van de International Dag vd. Rechten van het Kind opende GTST-actrice Caroline de Bruijn afgelopen donderdag de 1e Child Labour Free (CLF) store op de Binnenhof 37 in Amstelveen. Het gaat om een tijdelijk winkel van ‘Stop Kinderarbeid – School, de beste werkplaats’. De is de Europese campagne die streeft naar afschaffing van kinderarbeid en toegang tot onderwijs voor alle kinderen tot 15 jaar.

clf store

De CLF store is een winkel met een verhaal. Er zijn uitsluitend producten te koop van merken die zich actief inzetten om kinderarbeidvrij te produceren, zoals Noir, Houdini, Imps & Elfs, Anne-Claire Petit, Studio Jux en David & Luna. Daarmee is de winkel een Child Labour Free Zone. Ook in ontwikkelingslanden zijn Child Labour Free Zones waar kinderarbeid bestreden wordt en alles gedaan wordt om kinderen naar school te laten. De CLF store is maar tot 29 november op, dus sla je slag. En anders kan je altijd terecht in de webwinkel.

(Bovenstaand bericht is geschreven door Emilie.)


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com