You are here: Home » Columns » Belevenissen van een interieuradviseur.

Belevenissen van een interieuradviseur.

geschreven door Constance

kerstballen

Een geboren schrijver ben ik niet toch wil ik een leuk artikel schrijven…..er zitten tal van onderwerpen in mijn hoofd en ik ben een vrij druk en chaotisch type…dus mijn  gedachten en onderwerpen schieten door mijn hoofd  en welk onderwerp moet ik kiezen en wat zal ik aan het papier toevertrouwen?

Ik hou het dicht bij huis en begin maar met mijn belevenissen als interieuradviseur zoals….

Mijn ervaring met de Trendnight bij Trendhopper.De klanten konden op een donderdagavond voor een interieur speeddate terecht tijdens deze Trendnight in Leeuwarden. De avond was zeker geslaagd. Het liep af en aan en er heerste een relaxte sfeer. Heerlijk gewoon om mensen allerlei praktische tips te mogen geven waar ze mee aan de slag kunnen. Bij de Trendhopper zijn zo veel leuke items die de creativiteit bij een ieder van ons kan losmaken, zeker nu de kerst voor de deur staat! Mijn advies? Gewoon naar toe gaan en komt u er zelf niet uit vraag het een enthousiaste verkopers of…van een niet minder enthousiaste Interieur Tipgevers uit uw regio.

 En dan nog een winkel om blij van te worden….. Intratuin. Afgelopen woensdag was ik in Drachten een ladiesnight. En ook hier was ik aanwezig nu in hoedanigheid van Interieuradviseur maar dan voor mijn voor mijn eigen bedrijf. En ook hier weer een volle bak die avond, er heerste wederom een gezellig sfeertje. Mijn plaatsje was tussen warme en sfeervolle accessoires. En ook hier kwam ik ogen tekort en ik weet zeker dat er bij mij thuis ook voor de kerst de nodige accessoires uit deze winkel komen. En al voor € 0.49 heb je al de meest mooie kerstballen bij Intratuin!

 De klanten waren enthousiast over de avond en de collectie en… natuurlijk…. de adviezen,wat heb ik toch een leuk beroep!

Leonora Keegstra, InterieurTipgever Friesland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com