You are here: Home » Fashion » Sieraden van Esther Acampora

Sieraden van Esther Acampora

geschreven door Constance

Ik kijk regelmatig op de website van sieradenontwerpster Esther Acampora, want ieder jaar komen er weer mooie en, vooral, bijzondere sieraden bij.

broche

Zo heeft Esther dit jaar een aantal broches ontworpen (en de broche is helemaal terug van weg geweest) en ook mooie ‘klem’ armbanden, beiden worden gesierd met allerlei mooie edelstenen, kristal, veren en parels. Maar ik ben vooral helemaal weg van de chokers. Deze kettingen zijn heel subtiel van vorm, maar daardoor des te bijzonder. Je kunt ze dragen bij een spijkerbroek en een blazer, maar ook bij een (feest)jurkje. En om het af te maken, natuurlijk bijpassende oorbellen.

In de Acampora collectie zitten ook een aantal ‘unisex’ sieraden, dus deze kunnen zowel door mannen als door vrouwen gedragen worden. En heren, kijk ook eens bij de Specials: want vind je kettingen waar elke vrouw helemaal blij van wordt 😉

De sieraden van Esther worden verkocht bij Gimmicks (PC Hooftstraat in Amsterdam) en online, en op 12 december is er een expositie bij Tino Busato in Gorinchem.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com