You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Gadget test: My Baby 2 voor Nintendo DS

Gadget test: My Baby 2 voor Nintendo DS

geschreven door Constance

Zoals ik al heb aangekondigd heb het spel My Baby 2 voor de Nintendo DS thuisgestuurd gekregen, en tussen de test van de eBook door heb ik ook nog tijd gehad om dit spel te spelen.

my baby 2

Aangezien ik My Baby (het 1e spel, waarbij je een pasgeboren baby moet opvoeden) niet kende heb ik in het begin wel even moeten zoeken wat precies de bedoeling was. En ik vind het nog steeds heel raar om te praten tegen mijn DS, terwijl dit wel belangrijk is bij My Baby 2. In 1e instantie had ik zoiets van: dat doe ik wel even, dit spel is makkie. Maar dat valt me toch wel tegen.

Ik ben niet echt de doelgroep (te oud) maar ik kan me voorstellen dat dit echt een hele leuke game voor (jonge) meisjes is. Zeker als je vriendinnen ook dezelfde game hebben, want dan kan je met elkaar vergelijken wat jouw baby/peuter allemaal al kan en doet. Het is wel een game waar je veel geduld en tijd voor moet hebben en is dat geen issue, dan kan je je baby heel snel allerlei dingen laten doen en leren. Dus mijn conclusie is: dit is echt een spel voor meisjes tm 10/12 jaar die van het spelen met babypoppen houden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com