You are here: Home » Trends » Openhaard gevoel in huis.

Openhaard gevoel in huis.

geschreven door Constance

woonaccessoires-tulp-elektrische-haard-piet-hein-eek

Het is weer zover! De wintermaanden staan voor de deur. In deze maanden wil je het thuis extra gezellig maken. De sfeer in huis staat dan ook in een hoog vaandel rond deze tijd. Belangrijke sfeermakers zijn kleur, materiaal, licht, maar natuurlijk ook de open haard. Je zou bijna zeggen dat deze onmisbaar is, zeker voor de wintermaanden. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om een open haard in huis te nemen. Toch zijn er veel mogelijkheden om het haard gevoel in huis te creëren.

Op dit gebied zijn tegenwoordig veel producten op de markt. In iedere prijsklasse en voor elk interieur is er een “haard” te vinden.  Denk aan de bio-ethanol-haarden ( brandstof haarden) en elektrische haarden  (Deze van Piet Hein Eek is erg mooi! Zie afbeelding hierboven) waarbij geen rookkanaal nodig is. Geen nieuwtjes, maar zeker de moeite waard om rond deze tijd onder de aandacht te brengen. Ook de bio-ethanol-lantaarn  is een uitkomst voor een haardsfeer in huis. Deze zijn ook in een goedkopere prijsklasse te verkrijgen. 

lantaarns

Neem eens een kijkje op een van de sites, of ..nog beter…bekijk ze live bij je in de buurt en misschien vind je er wel dé sfeermaker voor bij je in huis. Je wordt er helemaal warm van!

Saskia de Boer, InterieurTipgever Limburg

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com