You are here: Home » Fashion » XOXOshop: sieraden, tassen en riemen

XOXOshop: sieraden, tassen en riemen

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar leuke en mooie accessoires zoals tassen, riemen en sieraden?

xoxoshop
Bij XOXOshop vind je merken zoals Fab, Uno de 50, Ettika, BY-BAR en Dooor (jullie wel bekend), maar de XOXOshop heeft ook een eigen sieradenlijn met oorbellen, armbanden en kettingen van zilver gecombineerd met edelstenen en leer. (Als je iets koopt uit de XOXOshop sieradenlijn gaat er euro 1 naar de Stichting KIKA. En de hele collectie wordt regelmatig vernieuwd, dus bookmarken is geen slecht idee!
Speciaal voor de feestmaand december heeft XOXOshop ism. shoppen.blogo.nl een leuke kortingsactie. Je vult bij je bestelling fashion09 in en je krijgt automatisch 10% korting. De actiekorting loopt t/m 31 december as.

Mail & Win:

Je kunt ook kans maken op deze armband (er worden er 2 ter beschikking gesteld door XOXOshop). Je moet je dan aanmelden voor de XOXOshop nieuwsbrief, via info@xoxoshop.nl o.v.v. het woord WINNEN.  armband

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com