You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Test Samsung N510

Test Samsung N510

geschreven door Constance

Zoals ik eerder al schreef, heb ik een testexemplaar van de Samsung N510 netbook thuis gekregen.

sasmung n510

Ik vind een groot voordeel van de Samsung N510 dat het toetsenbord vergelijkbaar is met dat van een ‘gewone’  laptop. Je kiest veel minder snel een verkeerde toets, want dat is bij de meeste kleine(re) laptops toch wel een groot probleem. Zelf heb ik dit ook regelmatig met mijn eigen Asus Eee PC. Daardoor kan je een stuk makkelijker lange tijd achter de Samsung N510 werken, bijv. bij lange stukken tekst.

Volgens Samsung is het op de N510 een stuk makkelijker om te gamen, maar volgens mij gaat een echte fanatieke gamer niet zo snel achter een netbook zitten gamen. Daarvoor vind ik het LED-scherm toch een beetje te klein en ook is ie dan net niet snel genoeg. Voor een simpele game werkt ie wel prima. Ook kan je dit netbook aansluiten op je tv waardoor je lekker makkelijk naar films, foto’s en HD-video’s kunt kijken. Verder werkt de batterij erg lang, en dat is perfect, zeker als je wilt werken tijdens een lange vliegreis en je hebt geen stroom voor handen.

Ik vind het een mooi en compleet netbook, alleen vind ik de prijs aan de hoge kant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com