You are here: Home » Beauty » Mail & Win: kaarten voor Modern Look 2009

Mail & Win: kaarten voor Modern Look 2009

geschreven door Constance

Shoppen.blogo.nl mag5 x 2 kaarten weggeven voor de finale Modern Look 2009.

modern look

Er waren maar liefst 2.500 dames die zich hadden opgegeven voor de Modern Look 2009 en daar zijn nu nog 10 finalistes van over. De winnares wordt een jaar lang het gezicht van Modern.nl en ze krijgt een wintersportvakantie voor 2 personen in het Princess Hotel Bergfrieden, incl. een beautyarrangement. En natuurlijk ook een home cinema set incl. een Philips LCD tv en een Harman Kardon Audioset.

De finale is op 29 oktober as. in de Lichtfabriek in Haarlem en tijdens een geweldig feest wordt de winnares bekend wordt gemaakt, met optredens van De Kast, SNAP!, Vides en Ben Liebrand en daar kan jij, en een vriend of vriendin, bij zijn.

Wat moet je doen om kans te maken op gratis kaarten? Mail je naam, adres en woonplaats (voor 20 oktober as.) naar shoppen.blogo.nl@gmail.com en wie weet wordt jouw naam uit de inzendingen getrokken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com