You are here: Home » Interieur » Creëer je eigen ontwerp….

Creëer je eigen ontwerp….

geschreven door Constance

met Tapijttegels. Tapijttegels ??  Ja, ze zijn weer helemaal terug voor een creatief interieur. Ze zijn eenvoudig te leggen, flexibel en veelzijdig. Handig als je regelmatig wil verhuizen, het interieur steeds wil updaten of op kamers woont.  Je kunt er zelf patronen mee leggen en je kunt de patronen blijven veranderen, want ze liggen los op de ondervloer. Wil je een bijzondere vloerbedekking of een bijzonder karpet ?? Laat dan je creativiteit de vrije loop, want je kunt zelf je kleuren en patronen kiezen en het plaatsen waar jij dat wilt.

Heuga tegels

Vaak zie je in de winkel een prachtig karpet liggen, maar de kleuren zijn niet allemaal van toepassing in je interieur.  Dat probleem heb je niet meer wanneer je voor tapijttegels kiest. Je kiest de juiste kleuren eventueel in korte en langharige materialen en je kunt gebruik maken van de designideeën op de site van Heuga of je eigen ontwerp realiseren.

Heuga karpet

Een karpet in 30 minuten…
 
1. Sorteer de tegels en leg het ontwerp eerst neer zonder het te bevestigen om er zeker van te zijn dat het naar je zin is.
2. Gebruik een scherp Stanleymes en een metalen liniaal om de kleinere tegels in je ontwerp op het juiste formaat te snijden.
3. Maak de tegels aan elkaar vast door middel van de TacTiles verbindingsstickers. (Eén sticker verbindt de hoeken van vier tegels of de randen van twee tegels aan de buitenrand).
4. Je karpet is klaar! Als je wilt, kun je je ontwerp altijd veranderen – met FLOR is het heel eenvoudig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com