You are here: Home » Gadgets » Nieuwe cadeaus bij Bulbby

Nieuwe cadeaus bij Bulbby

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik al eens geschreven over Bulbby. Bij Bullby kan je oa. t-shirts, tassen en schorten met je eigen (of iemand anders) naam erop kopen. Zoals bijv. een gymtas voor je zoontje of t-shirts voor een vrijgezellendag of vriendinnenweekend.

BULBBYNu heeft Bulbby haar collectie behoorlijk uitgebreid. Want voor aankomend najaar zijn er ook rugzakken, pennenetuis en een grote reistrolley te bestellen. Alle Bulbby producten zijn in heel veel verschillende kleuren en met verschillende logos te bestellen. En je hebt alles binnen 5 dagen (na ontvangst vd. betaling) in huis. En ook kan je je pakje als cadeau bij iemand anders laten afleveren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com