You are here: Home » Accessoires » LG Touch Watch Phone

LG Touch Watch Phone

geschreven door Constance

Ik weet dat onderstaand artikel niet echt over een ‘lady-gadget’  gaat, maar meer over een echte ‘man-gadget’ maar ik wilde het jullie toch niet onthouden, want misschien wil je de LG Touch Watch Phone wel cadeau geven.

lg

LG heeft de 1e mobiele telefoon uitgebracht in de vorm van een horloge. De LG Touch Watch Phone (GD910) heeft alles wat een telefoon moet hebben, zoals een touchscreen, 3G, spraakherkenning, MP-3 speler, handsfree-functie en Bluetooth. Er komen slechts 150 exemplaren voor Nederland beschikbaar. Je kunt echt in dit horloge praten, alleen hoef je niet het horloge naar je mond te brengen want je spreekt via je Bluetooth headset. En je kunt zelfs sms-en zonder dat je iets hoeft in te typen en dat komt door de speech-to-text technologie en de spraakherkenning. De LG Touch Watch Phone is nu te koop voor euro 1.499,- per stuk, en dat is inclusief een genummerd certificaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com