You are here: Home » Accessoires » Nieuwe opladers van Powertraveller

Nieuwe opladers van Powertraveller

geschreven door Constance

Het overkomt iedereen weleens, je bent onderweg(en je bent je lader vergeten) en opeens is je stroom van je iPhone, Netbook of mobiele telefoon op en je hebt je apparatuur toch echt nog nodig. Powertraveller heeft weer 2 nieuwe laders ontwikkeld, de Minigorilla en de Powergorilla.

powertraveller

De Minigorilla en de Powergorilla (van Powertraveller) zijn geschikt voor het opladen van allerlei apparaten. De Mini is ontwikkeld als lader voor oa. netbooks en de Power is geschikt voor laptops. Beiden kunnen natuurlijk stroom leveren aan mobieltjes, e-readers, digitale camera’s, iPods en iPhones. De Minigorilla levert tot 6 uur extra stroom en er worden 20 verschillende aansluiting geleverd voor netbooks zoals Sony, Toshiba, ASUS Eee PC en Samsung, maar voor mobiele telefoons en andere apparaten. Verder is ie geschikt voor alle Apples (Nano, Ipod Classic/Touch en de Iphone) en heeft ie power om een iPhone 5x op te laden voordat iezelf aan de stroom of aan de Solargorilla moet. De Powergorilla levert 2-5 uur stroom aan verschillende type laptops en meer dan 20 uur stroom aan andere apparatuur.

Beide gorillas worden geleverd in een reishoes en met een adapter en verschillende aansluitingen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com