You are here: Home » Shoppen » Winkelen op Sicilië (Messina)

Winkelen op Sicilië (Messina)

geschreven door Constance

Vandaag legt de MSC Splendida aan in de haven Messina op het Italiaanse eiland Sicilië waar we tot 13.00 uur de tijd hebben om lekker rond te kijken. Daarna varen we richting het vasteland van Italië. Voor vanmiddag heb ik een heerlijke gezichtsbehandeling en een massage gereserveerd in de MSC Aurea Spa. De massagekamers kijken allen uit op zee, zodat je tijdens je massage heerlijk kunt genieten van de Middelandse Zee.

taormina

Vanuit Messina kan je heel gemakkelijk naar Taormina toe (per trein of taxi in 45 minuten) waar zich behoorlijk wat winkels bevinden. Corso Umberto is de winkelstraat van Taormina waar je teecht kunt voor luxe sieraden, kleding, potten, antiek en natuurlijk souveniers. Ook zijn er heel veel delicatessewinkels voor kaas, wijn en andere locale producten.

Verder vinden de Sicilianen dat zij het lekkerste ijs ter wereld maken, dus overal (zowel in Taormina als in Messina) vind je op elke hoek van de straat een ijssalon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com