You are here: Home » Audio & video » Squeezebox Radio

Squeezebox Radio

geschreven door Constance

De radio staat bij mij thuis meestal wel aan. Lekker als muziek op de achtergrond. De ene keer staat er een muziekzender (via de kabel) op en de andere keer sluit ik de laptop aan op de radio en luister ik naar iTunes of een muziekzender via internet. Maar dit hoeft helemaal niet zo omslachtig, want met de Squeezebox Radio van Logitech heb je een ouderwetse radio, internetradio, iTunes en allerlei muziekdiensten ineen.

Je kunt de Squeezebox aansluiten op Wifi of ethernet of je sluit rechtstreeks je iPod aan. En als je hem aan je Facebook-account koppelt, kun je je muziekaanbevelingen delen en aanbevelingen van anderen bekijken. Daarnaast heeft de radio een mooi kleurenscherm waar je onder andere de albumhoezen van je favoriete muziek zien. Het is een mooie kleine radio. Je kunt hem dus gemakkelijk overal kwijt en het staat ook nog eens mooi in je interieur.

Vanaf deze maand is de Squeezebox Radio verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood (Limited Edition). De radio heeft een adviesprijs van 179 euro. Voor ongeveer 50 euro koop je er een Radio Accessory Pack met daarin een accu en een afstandsbediening. Die accu levert voor ongeveer 6 uur stroom. Handig, want zo kun je echt overal in huis naar jouw favoriete muziek luisteren.

Squeezebox_radio_610x407

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com