You are here: Home » Fashion » Winkelen in Valletta (Malta)

Winkelen in Valletta (Malta)

geschreven door Constance

Vanochtend gaan we vroeg aan land in Valletta, de hoofdstad van Malta. Ik ben nog nooit in (of op) Malta geweest maar Malta is een eiland met heel veel verschillende invloeden (Italiaans, Grieks en Arabisch) heeft een geschiedenis van meer dan 7.000 jaar. Ook heeft Malta een hele mooie natuur en is het eiland overal omringd door de Middelandse Zee.

valletta

Vwb. winkelen in Valletta is dit ook voor mij een nieuwe ervaring want ik heb nergens goede informatie kunnen vinden. Het shophart van Valletta is Republic Street en een aantal zijstraatjes. Verder is de markt Is-Suq Tal-Belt (maandag t/m zaterdag van 7 tot 14 uur) leuk om overheen te slenteren en op zondag is er ook nog een vlooienmarkt.

Het grootste shoppingcentrum van Valletta is het Embassy Complex en daar vind je winkels zoals Benetton en Bershka. En ook aan de haven (The Waterfront) zitten allerlei winkels, bars en terrasjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com