You are here: Home » Fashion » Hunkydory herfst en wintercollectie 2009/2010

Hunkydory herfst en wintercollectie 2009/2010

geschreven door Constance

Het Zweedse kledingmerk Hunkydory heeft voor aankomende herfst en winter een collectie ontworpen die geinspireerd is op de film van Stanley Kubrick over de Gondeliers van Venetie. Hierbij spelen fluweel, manchetten, linten en broderie een hoofdrol.

hunkydoryDe kragen zijn versierd met smock en borduursels en het silhouet is lang. Ook zijn er wraparound vesten met lange slanke mouwen en wijde tops, blazers en jassen van wol of fake-fur. De kleuren zijn grijstinten, petroleum, framboos, zwart, wit, lichtbruin, roze en beide.

De highlights van de collectie zijn huzarenjasjes van fluweel met borduurwerk en gouden knopen, gebreide vesten met linten en knopen, zwarte legerrokken, blouses in framboos, grijs en wit. En dit najaar heeft Hunkydory voor het eerst ook armbanden, kettingen, riemen, caps en haarlinten in haar assortiment.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com