You are here: Home » Accessoires » Introductie nieuwe Medion PC

Introductie nieuwe Medion PC

geschreven door Constance

Gisterenmiddag ben ik terug gekomen (met de ICE waarvan de airco niet helemaal lekker werkte) van de persintroductie van de allernieuwste Medion All-in-One PC. Deze pc werd woensdagavond in Frankfurt gepresenteerd.

medion

De Medion X9613 The Touch heeft 5 systemen in 1: het is een pc, je kunt ‘m gebruiken (dmv. 1 druk op de knop) voor verschillende social networks (Facebook, Twitter, Skype en Messenger) en internet, het is een home entertainment systeem compleet met Blueray en een dvd brander. Verder kan je The Touch gebruiken als een tv met een hard disk (1000 Gb) en er zit ook een MP-3/CD-speler op.

Verder kan je de multimediabar personaliseren dmv. van je vingerafdruk (zodat elk gezinslid zijn of haar eigen instellingen heeft) en zit er een touchscreen bij. De meest bijzondere gadget is Speech Control: dmv. je stem kan je verschillende applicaties openen en het geluid harder of zachter zetten.

Ook is de The Touch uitgerust met een camera, WiFi, Bluetooth en zijn 2 harde schijven van 500 Gb beschikbaar.

Er komen over 2 maanden 2 versie’s in de winkels te liggen, voor de eenvoudige versie betaal je Euro 1.499,- en voor de meest uitgebreide Euro 1.999,-. Wanneer je de Medion X9613 in Nederland kan kopen is momenteel nog niet bekend.

De lancering werd gedaan door de Formule 1 coureur Adrian Sutil. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r-aCGsMHWHg[/youtube]

Ikzelf vond het een erg mooi apparaat om te zien, alleen wel behoorlijk aan de prijs. Maar wel ideaal om bijv. in je slaapkamer, keuken of thuiskantoor neer te zetten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com