You are here: Home » Fashion » RRL by Ralph Lauren

RRL by Ralph Lauren

geschreven door Constance
Het exclusieve vintage-label van Ralph Lauren, RRL, wordt in maar slechts 4 winkels in Europa verkocht en daarvan is Butcher of Blue (in Hoogland) er een van.
rrl
B.O.B. is al jaren een begrip bij jeansliefhebbers en de eigenaar Bob Rijnders is betrokken bij de ontwikkeling van het jeanslabel DENHAM en haalde ook Nudie Jeans naar ons land. Dit is hem nu ook gelukt met RRL. Ralph Lauren stond zelf aan de wieg van RRL want hij bemoeide zich met de ontwikkeling van het label en gaf het merk een persoonlijke touch. RRL (uitspraak double RL) is vernoemd naar de ranch van Ralph en Ricky Luuren in Colorado. En je ziet de Western stijl dan ook duidelijk terug in de chino’ s, denims, en de overhemden.
Vanavond (18.00 uur t/m 21.00 uur) presenteert Butcher of Blue de RRL collectie aan Nederland. Ook zullen er 50 limited paar Red Wing Boots verkocht worden en deze worden genummerd. De nummers worden in de boots getatoeerd door Henk Schiffmacher.


Gerelateerde artikelen

0 reactie

iPhone 4G 5 mei 2010 - 13:17

Inderdaad prachtige dock. Jammer dat ie uitverkocht is, anders had ik er ook een gekocht.

Reageer
iPhone 4G 5 mei 2010 - 13:17

Inderdaad prachtige dock. Jammer dat ie uitverkocht is, anders had ik er ook een gekocht.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com