You are here: Home » Interieur » Persoonlijk kooksysteem!

Persoonlijk kooksysteem!

geschreven door Constance

i-cooking werkblad

Een keukenopstelling kun je helemaal op je persoonlijke wensen afstemmen, maar wanneer het gaat om kooksystemen zit je vast aan standaard opgestelde systemen. De pannen staan te dicht tegen elkaar of wanneer je in de achterste pannen wil roeren brand je je armen aan de stoom uit de voorste pannen. Je zult het met mij eens dat een persoonlijke opstelling het kookgenot kan verbeteren.

i-Cooking is een persoonlijk samen te stellen kooksysteem. Je bepaalt zelf het aantal, het type en de opstelling van de gasbranders in het werkblad. Op deze manier is het mogelijk meer ruimte te creeëren voor bv de wokbrander of te  kiezen voor twee wokbranders. Er zijn verschillende type branders beschikbaar die per stuk worden ingebouwd in het werkblad en daarmee vrij op je werkblad staan. Deze inbouwmethode is nu  mogelijk in werkbladen van RVS. Het werkblad looptgewoon tussen de branders door. Dit systeem is prachtig mooi om te zien en geeft een strakke uitstraling.

Naast de integratie in RVS werkbladen is hiermee een introductie van 4mm massieve kookplaten gelanceerd voor toepassing in alle materialen, met de unieke mogelijkheid om deze kookplaten volledig vlak in werkbladen te integreren. Het toepassen van de gasbranders in overige materialen als composiet en natuursteen zal op korte termijn ook mogelijk zijn. Voor meer informatie  www.i-cooking.eu

Op de woonbeurs in Amsterdam van 16 september t/m 4 oktober is dit systeem te bewonderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com