You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Test: Criminology voor Nintendo DS

Test: Criminology voor Nintendo DS

geschreven door Constance

Ik heb sinds een aantal weken het nieuwste Nintendo DS spel, Criminology, in huis en ik heb dit spel uitgebreid getest, dus gespeeld. (Je kunt mijn 1e artikel over het spel nalezen.)

nintendo ds

Hoe gaat het spel Criminology in zijn werk? Je bent een jonge agent (Matt Simmons) die samen met een collega moordzaken moet oplossen en daarbij maak je gebruik van verschillende (forensische) technieken. Matt Simmons is net begonnen als agent en hij moet de moord op een collega (en zijn vrouw) oplossen. En met de aanwijzingen die hij en zijn collega vinden moeten zij verantwoording afleggen aan hun chef, Alexandra Malone.

Om bewijzen te verzamelen maak je gebruik van het touchscreen, je moet denken aan vingerafdrukken of bloed op een wattenstaafje doen. Dit lijkt niet moeilijk maar het komt toch voor dat het staafje breekt en dan moet je weer opnieuw beginnen. En als je vingerafdrukken wilt nemen moet je poeder op de afdrukken doen. Maar doe je er teveel poeder op dan moet je dit wegblazen (tip: blaas dan in de microfoon).

Je moet ervoor zorgen dat je voldoende aanwijzingen (kogels, bloed, vingerafdrukken) hebt en dan kan je ze laten analyseren in het laboratorium. Alle gegevens moet je daarna presenteren aan Alexandra Malone. En dan moet je, nav. haar vragen, de juiste bewijsstukken selecteren. Doe je dit verkeerd dan wordt je ontslagen.

criminology-nintendo

Ik vond het een erg leuk simulatie spel, en het lijkt dan ook op Hotel Dusk en Trauma Center.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com