You are here: Home » Accessoires » Samsung S8000 Jet

Samsung S8000 Jet

geschreven door Constance

Gisteren heb ik van Samsung de Samsung S8000 Jet opgestuurd gekregen voor een uitgebreide test.

sasmung s8000 jet

Nu vertrek ik straks voor de introductie van de allernieuwste Medion PC met de ICE naar Duitsland dus heb ik uitgebreid de tijd om alle features van de Samsung Jet uit te proberen. (Over de Medion PC lees je binnenkort meer.)

Wat kan de Samsung S8000 Jet allemaal? De Samsung Jet is een full touch mobiele telefoon (dus wordt het voor mij afwachten of ie het doet met lange nagels).  Hij is sneller dan de snelste smartphone doordat ie een 800 Mhz processor heeft. En hij ondersteunt oa. multitask-manager en Microsoft Exchange ActiveSync.

Hij heeft een 16M WVGA AMOLED scherm (3,1 inch) en daardoor is de resolutie 4x hoger dan die van een WQVGA scherm. Je kunt met de Samsung Dolfin browser makkelijk en snel populaire websites bezoeken en je kunt tot 5 webpagina’s tegelijk bekijken.Verder heeft de Samsung Jet een 5 megapixel camera, ingebouwde GPS-ontvanger, DNSe en SRS Sound Effecttchnologie voor een super geluidskwaliteit. En met DivX en XviD kan je video’s downloaden en bekijken.

Ik mag de Samsung S8000 Jet een aantal dagen uitgebreid testen dus binnenkort lezen jullie meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com