You are here: Home » In & om het huis » Vakantiesfeer thuis!

Vakantiesfeer thuis!

geschreven door Constance

Vakantiesfeer thuis 1

De scholen zijn weer begonnen en de zomervakantie is achter de rug.  Wat ons rest zijn mooie en leuke vakantie herinneringen, want gelukkig hebben we de foto’s nog.  De herfst staat ons op te wachten, en daarmee gaan we een ander seizoen in.

Als je moeite hebt om afscheid te nemen van de zomer en weemoed hebt naar de zomervakantie creeër dan een vakantiesfeer thuis. Houd je interieur langer met lichte tinten en met zomerse stofjes als linnen en katoen.

Vakantiesfeer thuis 2

Vakantiesfeer thuis 4

Maak van  deze zomerse accessoires straks wat herfstachtige sfeerbeelden door met bijvoorbeeld eikeltjes, dennenappels of kastanjes te stylen. Zo behoud je het zomergevoel en de overgang naar herfst en winter worden veel aangenamer.

Vakantiesfeer thuis 3

Deze artikelen en nog veel meer leuke accessoires kun je vinden in de webwinkel   “The old stuff shop” Jeanne d’Arc

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com