You are here: Home » Beauty » Ingrid Millet schoonheidsproducten

Ingrid Millet schoonheidsproducten

geschreven door Constance

Onderstaand bericht is geschreven door Eliza van French House en Ultra Cosmetics.  Eliza gaat 1x per maand een artikel over beauty en schoonheid schrijven voor shoppen.blogo.nl.

Wil je je huid eens extra verwennen na de zomervakantie, maar heb je geen tijd voor een gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialiste? Met deze producten bereik je een topresultaat in je eigen badkamer.

bio marinIngrid Millet is een productlijn ontworpen voor schoonheidsinstituten. Het merk beseft dat de drukte in de huidige maatschappij ons niet altijd toelaat om uren in de stoel van een specialiste te liggen. Daarom bieden zij een aanvullend pakket aan voor thuisgebruik. Zo kan je op een moment dat het jou uitkomt, thuis een minibehandeling doen met een maximaal resultaat.

Je begint met een zachte reiniging, aangepast aan je huidtype, met producten uit de Sourch Pure serie. Deze lijn is huidverbeterend en bevat bovendien een cocktail van essentiele olien dat tegen stress werkt. Niet alleen je huis is aan het ontspannen, je voelt een algehele ontspanning voor je heenkomen. Ook het heerlijk zachte Exfoliant Delicat, een milde scrubm bevat dit anti-stress cocktail en ook verzachtende jojoba olie. Dit alles kost je slechts 5 minuten.

Je huid ziet er direct uitgerust en fris uit en je hoeft niet bang te zijn dat al je ‘ bruin’ van je huid afgaat want de dode huidcellen die worden verwijderd zouden in de volgende dagen toch afgevallen zijn. De huidcellen die onder je ‘oude’  huid zitten gaan nu alle voordelen van het masker krijgen en daardoor blijft je huid langer bruin en stralend.

Den komt het magische product: het Bio-Marin Duo Masker van Ingrid Millet. Dit is precies wat een veeleisende cosmeticagebruikster wenst. Twee katoenen sheets, een in de vorm van je gezicht en een voor de hals, en beiden zijn gedrenkt in een kaviaar extract van de beste kwaliteit. Daarnaast is er een gel aangebracht die een direct intensief liftend effect heeft op de huid. De huid is gehydrateerd, gelift, stralend en heeft minder lijntjes en rimpeltjes. En dat is allemaal direct zichtbaar.

Van alle cosmeticaproducten op de cosmeticamarkt is dit een van de meest resultaat gevende maskers en het heeft dan ook diverse prijzen gewonnen over de hele wereld. Het is een goed bewaard beautygeheim want alleen een select aantal schoonheidssalons in Nederland werken met dit product. Wacht niet langer en bel naar French House (020-4532304) voor het dichtsbijzijnde verkooppunt bij je in de buurt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com