You are here: Home » Architectuur » Inside design 2009

Inside design 2009

geschreven door Constance

inside design

Kijken…voelen…kopen…inspiratie opdoen……Dit kan allemaal tijdens het designevenement  van Inside Design Amsterdam 2009. Dit designevenement wordt georganiseerd samen met en door Elle Wonen.

Je vindt er het allernieuwste op designgebied, met héél veel verschillende merken op het gebied van meubels, accessoires en bijzondere ontwerpen.

 Hieronder een aantal deelnemers die je er zoal kunt vinden.

Wat te denken van Fritz Hansen met de nieuwe tafel Essay een ontwerp van de Deense Cecilie Manz én natuurlijk de vlinderstoel van Arne Jacobsen.

Bijzonder eco behang van Graham & Brown. Mooie stoffen, badtextiel en accessoires van Marimekko. Opbergelementen van Montana.

Mosa het tegelmerk uit Maastricht, Rado het zwitserse horlogemerk, Van Dijk bedmode, Tichelaar, Histor, Loewe met zijn strakke vormgeving, Kvadrat, Vitra, Coco-mat, Dornbracht designkranenen ..nog veel meer!

 Waar?            Lloyd Hotel & Culturele Ambassade

Wanneer?      Za 19 & Zo 20 september 2009

 Het Lloyd hotel is niet de enige plek waar veel moois te zien is. De showrooms van merken als Moroso, Flos, Danskina en Dynamobel zijn te bezoeken . Je wordt daarheen gevaren door een speciale sloep vanaf het Lloyd hotel.

Verder is er een designroute uitgestippeld die je langs de leukste designadressen en woonwinkels van Amsterdam leidt.

Voor mij een beurs om niet te missen als je helemaal into design bent! 

Wil Pul Interieurtipgever Haarlem en omgeving

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com