You are here: Home » Shoppen » Primeur: Tom Sebastian ontwerpt speciale Pink Ribbon tas

Primeur: Tom Sebastian ontwerpt speciale Pink Ribbon tas

geschreven door Constance

Werd jij ook zo hebberig van de TOM tas? Ik wel, en nu heeft Tom Sebastian (samen met Claudio Ferrici) voor Pink Ribbon een speciale PINK tas ontworpen .

pink

De PINK tas van Tom is natuurlijk van roze (plantaardig gelooid) leer en er worden slechts 5 stuks gemaakt. De volledige opbrengst van deze tassen zal ten goede komen aan de Stichting Pink Ribbon Nederland!

Je krijgt ook nog het Pink Ribbon vriendschapsarmbandje en een persoonlijke brief van Tom Sebastian en de Stichting Pink Ribbon erbij. De PINK tas van Tom wordt tijdens het Pink Ribbon Gala (28 september as.) in Carre geshowd door 5 bekende Nederlandse dames. Daarna gaan de tassen (incl. de persoonlijke brief van Tom) naar de Claudio Ferrici Store in Amsterdam en daar zijn de 5 tassen vanaf 1 oktober as. te koop.

Natuurlijk heeft de PINK tas van Tom ook de handige uitneembare clutch/beautyorganizer en allerlei vakjes voor je telefoon, pda, sleutels en natuurlijk de superhandige tas/tafelhanger die je eveneens als sleutelhanger kan gebruiken. Verder past er in de PINK tas van Tom een 15,4 inch laptop en heeft ze een afneembare schouderriem en krijg je als extraatje ook een PINK cardholder. De PINK tas van Tom is exclusief verkrijgbaar bij de Claudio Ferrici Store in de Beethovenstraat in Amsterdam voor Euro 389,-.

PinkRibbon (45)

De Pink tas wordt geshowd.Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com