You are here: Home » Shoppen » Amsterdam International Fashion Week

Amsterdam International Fashion Week

geschreven door Constance

Jullie hebben zaterdag kunnen lezen dat ik was uitgenodigd om aanwezig te zijn bij 2 shows tijdens de AIFW.

De 1e show was die van de Deen Claes Iversen en wat was dat een mooie collectie! Al bij het eerste ‘mannen’pak dat de catwalk opkwam was mijn gedachte “hebben”. Er waren zeer veel mooie jurken, die soepel vielen en daardoor ook supervrouwelijk waren en ook heel goed draagbaar. Eigenlijk waren alle kledingstukken geweldig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ygdYpUGJ6LA[/youtube]

Daarna heb ik de show van EnD (Eva n Delia) gezien en daar heb ik een beetje ‘mixed’ feelings over. Ik vond de panty’s met de takken van bomen en boomstronken erop erg leuk en dat geldt hetzelfde voor het tshirt compleet met Bambi, vogeltjes en uilen. Maar de rest van de collectie was een beetje extreem en apart. En ik had wel medelijden met de modellen want ook de schoenen waren extreem hoog en lomp.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e6oI4SKwpfM[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com