You are here: Home » Beauty » Een kijkje in de tas van Tom Sebastian

Een kijkje in de tas van Tom Sebastian

geschreven door Constance

Zoals ik eerder deze week al schreef, heeft haarstylist Tom Sebastian een tas ontworpen, ism. Claudio Ferrici.  (Het artikel over de TOM tas kan je hier nalezen.)

Gisterenavond ben ik Tom Sebastian tegengekomen op de AIFW en natuurlijk had Tom zijn eigen tas bij zich en mocht ik een kijkje nemen in de tas van Tom. Hij heeft me gelijk een demonstratie gegeven van alle handig- en slimmigheidjes van de tas.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4yqxfMTlFng[/youtube]

De TOM tas heeft heel veel verschillende vakjes en waar ik helemaal enthousiast van werd, was de losse clutchbag. Deze clutchbag zit in de tas en is perfect voor je make-up spulletjes en als je (bijv. in een restaurant) naar het toilet gaat hoef je niet je grote tas mee te nemen, maar dan haal je de clutchbag los, doet de klep dicht en je gaat met de clutch (incl. je make-up) onder je arm naar het toilet.  Ook is de tassenhouder heel eenvoudig te openen en kan je aan elke tafel of bar je tas ophangen, zodat ie altijd in zicht hangt.

De TOM tas is vanaf november as. te koop bij alle Claudio Ferrici verkooppunten. Of je kunt je nu alvast op de pre-orderlijst laten zetten en dan heb je ‘m in september in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com