You are here: Home » Accessoires » Tom Sebastian ontwerpt tas voor de werkende vrouw

Tom Sebastian ontwerpt tas voor de werkende vrouw

geschreven door Constance

Wie kent het probleem niet? Je moet je laptop meenemen, make-up, mobieltje en je sleutels. En als je iets nodig hebt ben je alles kwijt in je tas.

Tom Sebastian (de haarstylist) heeft isw. Claudio Ferrici een speciale tas ontworpen (de TOM tas) voor de werkende vrouw. tom-tas

De TOM is erg handig samengesteld: zo zit er een aparte clutchbag in voor je make-up, allerlei vakjes voor je mobiele telefoon, PDA en natuurlijk ook een sleutelhanger. Er past ook een laptop in (max. 15,4 inch) en zit er zelfs een aparte tashanger bij. (Dan verlies je je tas nooit meer uit het oog, want hij hangt gewoon aan tafel naast je.) De TOM tas is verkrijgbaar in november as. en is in verschillende kleuren te koop.

Nu ben ik afgelopen zaterdag Tom Sebastian tegengekomen tijdens de AIFW en naturlijk had Tom zijn tas bij zich. Ik heb Tom de brutale vraag gesteld of ik in zijn tas mocht kijken en ik kreeg gelijk een uitgebreide uitleg over de tas. En na afloop had ik alleen nog maar meer het idee van ‘hebben, hebben, hebben’. Want ja, een tas past altijd 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4yqxfMTlFng[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com