You are here: Home » Fashion » G-Star opent meer winkels in Nederland

G-Star opent meer winkels in Nederland

geschreven door Constance

Ondanks de recessie gaat G-Star binnenkort weer 2 winkels openen in Nederland.

g-star

In het najaar komt er een winkel in Rotterdam en ook staat er een winkel in Den Bosch gepland. Er zijn momenteel 2 G-Star winkels in Nederland, de eerste flagshipstore zit in de PC Hooftstraat in Amsterdam en zit er een franchisestore in Groningen.

De winkel in Amsterdam is in mei geopend en is gelijk een van de grootste en mooiste winkels wereldwijd. De flagshipstore in Rotterdam komt aan de Lijnbaan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?