You are here: Home » Gadget nieuws » Ecovriendelijk mobieltje

Ecovriendelijk mobieltje

geschreven door Constance

Draag jij het milieu een warm hart toe en wil je een ‘groene’ mobiele telefoon aanschaffen?

De Samsung S3030 Eco is dan echt iets voor jou. Dit mobieltje is gemaakt van bioplastic en bevat geen PVC en BFR. Tijdens het produceren zijn er ook geen schadelijke stoffen gebruikt en zit er een milieuvriendelijke oplader bij.

samsung-s3030-eco

Natuurlijk moet je wel wat water bij de wijn doen, want het is een ‘eenvoudig’ mobieltje. De camera heeft slechts 1,3 megapixels en is het een Triband model. Wel zit er een FM-radio en een mp-3 speler op. Je kunt de Samsung Eco kopen als prepaidpakket en hij wordt natuurlijk geleverd in een verpakking van gerecycled materiaal.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com