You are here: Home » Gadgets » The Summer Fair

The Summer Fair

geschreven door Constance

Net als afgelopen jaren wordt ook dit jaar weer The Summer Fair gehouden.

Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk is wederom het decor van dit bijzonder exclusieve strandfeest. De zomerse variant van de Miljonair Fair biedt een scala aan evenementen zoals modeshows van Sheila de Vries en Michael Barnaart van Bergen (de ontwerper van de It-Bag Anna.) Ook worden er verschillende workshops, presentaties, borrels, wijnproeverijen en lezingen. Je bent op zaterdag 29 augustus welkom van 11.00 t/m 22.00 uur en op zondag 30 augustus van 11.00 t/m 20.00 uur op The Summer Fair.

summer-fair

De VIP-avond (28 augustus) staat in het teken van Miljonair’s Most Invited Award en wordt wederom deze award uitgereikt. De afgelopen jaren zijn oa. Jan & Monique des Bouvrie, Joop Braakhekke en Nicolette van Dam gekozen tot meest geziene gast op feesten en partijen. En wie wordt dit jaar de winnaar?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com