You are here: Home » Accessoires » LG Arena test

LG Arena test

geschreven door Constance

Vorige week heb ik al aangekondigd dat ik de LG Arena voor jullie (en mezelf) zou gaan testen. (Het 1e artikel over de LG Arena kan je nalezen.)

Ik heb de LG Arena nu een kleine week in mijn bezit en ze is zelfs meegeweest naar Brazilie. De LG Arena is een mooie telefoon om te zien en heeft een loekker groot beeldscherm. Ook is ze lekker plat en ligt ze gemakkelijk in de hand. Het beeldscherm is duidelijk en ook navigeert de LG Arena heel gemakkelijk. (Ik heb zelfs niet eens de gebruiksaanwijzing gelezen.) De 5.0 megapixels camera maakt mooie foto’ s en deze zijn heel te versturen en te bewerken.

Ik dacht eigenlijk al dat ik mijn nieuwe telefoon eindelijk gevonden had, maar nee. Er zat toch een addertje onder het gras, want de LG Arena heeft een zelfde beeldscherm als de iPhone, maw. deze werkt niet op je nagels maar op de warmte van je vingers. Dus het typen van een sms-je en een mailtje duurde uren. Natuurlijk zou ik mijn nagels kunnen afknippen (maar dat is geen optie) en daardoor valt de Arena ook af.

Mijn conclusie: de LG Arena is een prima telefoon voor iedereen die geen lange nagels heeft en ook als je een mooi (vrouwelijk) desigh houdt. Zeker omdat alle ‘features’ die op een hedendaagse telefoon moeten zitten, ook aanwezig zijn. Maar helaas dus niet voor mij .

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com