You are here: Home » Shoppen » Jean Paul Gaultier ontwerpt spijkerbroek voor Levi’s

Jean Paul Gaultier ontwerpt spijkerbroek voor Levi’s

geschreven door Constance

Jean Paul Gaultier draagt al jaren een Levi 501 en heeft nu een aantal stukken voor de herencollectie (zomer 2010) ontworpen. Eind juni waren ze al te zien tijdens de show van Maison Jean Paul Gaultier in Parijs.

jpg-broek

Gaultier spijkerbroek

Hij heeft de klassieker 501 op 4 verschillende manieren bewerkt en ook het bekende truckjack van Levi’s heeft een metamorfose ondergaan. Denk daarbij aan de bekende Gaultier stijlelementen zoals, de bekende Bretonse marinestrepen en banden. Alle jeans werden gecombineerd met stukken uit de ‘gewone’ Gaultier collectie.

jpg-jack

Gaultier truckersjack

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com