You are here: Home » Gadget test » Vogelvoederhuis van Blomus

Vogelvoederhuis van Blomus

geschreven door Constance

Mijn man vindt dat ik zo af en toe ‘doorsla’  in mijn gedachten dat bijna alles er mooi en design uit moet zien. Maar ja, het oog wil ook wat…

Ik woon midden in de stad en vind het leuk als er allerlei vogeltjes bij mij in tuin komen om te eten en te drinken, maar de meeste voederhuisjes zijn geen schoonheden om te zien. En dat vond het designmerk Blomus blijkbaar ook want zij hebben een fantastisch vogelvoederhuis (de Fuera) ontworpen.

blomus-fuera

In de zomer kan je de onderste schaal gebruiken om water in te doen zodat de vogels lekker kunnen baderen en drinken (en het huis staat op een hoge houten paal, dus kan de kat er niet bij) en in de winter zet je de bovenste schaal er weer op en dan kan je er vogelvoer instrooien en het voer blijft droog en dan kunnen de vogels rustig eten. De schalen zijn gemaakt van rvs dus weerbestendig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com