You are here: Home » Fashion » Witte herenslip

Witte herenslip

geschreven door Constance

Er zijn niet veel mannen die net als David Beckham het perfecte (onder)lichaam hebben in een witte herenslip, maar toch wint de witte slip aan populariteit.

Uit een Brits onderzoek blijkt dat de witte slip (in tijden van een economische crisis) het wint van de gekleurde slips en vooral van de boxershorts. Mannen dragen liever grote witte slips ipv. strakke boxers met pijpjes. De reden hiervoor is dat een witte slip een groter gevoel van ‘veiligheid’ geeft, dit in tegenstelling tot de loshangende boxer. En mannen hebben een veilig gevoel nodig in moeilijke tijden. Maw. de slips uit de jaren 70 kunnen gewoon weer uit de Zak van Max gehaald worden of koop anders toch maar die spannende witte Armani slip!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com